Следвайте ни

Наплив! Над 1000 искат да стажуват в EVN

viber icon

От началото на юли 2020 г. EVN България организира за 15-та поредна година стажантска програма „Младежи с бъдеще“. Тя е насочена към амбициозни студенти от технически и икономически специалности на български и чуждестранни университети, които търсят възможност да развият своя потенциал в реална бизнес среда.

За тазгодишното издание на програмата беше проявен силен интерес, като над 1000 млади специалисти се кандидатираха за участие в нея. След процедура по избор общо 41 студенти бяха одобрени и ще имат възможност да проведат стаж в дружеството. 

Общо 20 от одобрените стажанти ще специализират в централните отдели на дружествата от групата на ЕVN България, а 21 ще проведат стажа си в клиентските центрове на дружеството на територията на Югоизточна България. Продължителността на летния стаж е три месеца и се провежда през юли, август и септември. 

И през 2020 г. стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. Всеки един от стажантите ще проведе стажа си под личното ръководство и съвети на ментори - експерти от съответната професионална сфера. 

Програмата „Младежи с бъдеще“ предлага:

-        запознаване с дейността на EVN България и придобиване на ценен опит в областта на енергетиката, технологиите и икономиката

-        непосредствен контакт с едни от най-добрите професионалисти в бранша

-        участие в иновативни проекти

-        възможност за прилагане на теоретичните знания в реална работна среда

-        използване на най-добрите практики

Повече информация за програмата „Младежи с бъдеще“ на EVN България е налична на:
https://www.evn.bg/Home/Careers/University.aspx

Инициативата на ЕVN България „Младежи с бъдеще“ стартира през 2006 гoдина. За положителните резултати на програмата свидетелства засиленият интерес към нея: в периода 2006 – 2019 г. в нея са участвали над 500 студенти. Чрез програмата „Младежи с бъдеще“ EVN България отваря врати за млади, образовани и амбициозни студенти, които искат да се запознаят на практика с бизнеса, технологиите и иновациите в един международен енергиен концерн. 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

НОСТРАДАМУК

НОСТРАДАМУК

06.07.2020 | 16:14

Разбира се,че всеки се натиска да работи там.Нищо не правиш и получаваш много пари за сметка на нещастните потребители на ток.

Отговори
1 0
Запознат

Запознат

07.07.2020 | 11:54

Личи си, че говориш наизуст. Прочети, кой определя цените на тока и тогава коментирай.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?