Следвайте ни

На 1 и 2 април ще се учи онлайн, няма да удължават ваканцията

viber icon

На 1 и 2 април учебните занятия ще продължат, както бяха до момента - в режим обучение от разстояние в електронна среда.

Тези два дни няма да се прибавят към априлската ваканция и графикът за нея остава непроменен, потвърдиха от МОН за "Марица".

Това означава, че пролетната почивка за учениците от 1. до 11. клас ще е от 3 до 11 април. Дванайсетокласниците пък ще учат онлайн чак до 7 април, като за тях ваканцията е от 8 до 11 април.

Очаква се официалната заповед на МОН.

По неофициална информация, в нея няма да бъде описан графикът, по който ще става ротацията на класовете след 12 април. Както по-рано днес обяви здравният министър проф. Костадин Ангелов, след тази дата ще се възстановят присъствените занятия, но ще има редуване на класове присъствено и онлайн. Графикът за това ще се изготви на по-късен етап.

Елица Кандева

Елица Кандева

Журналист - екип "Общество"

Елица Кандева е завършила журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”. Има 16 г. стаж във в. „24 часа”. Работи като репортер-редактор в екип „Общество”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Алб11гфилма

Алб11гфилма

31.03.2021 | 10:52

Sfeet rad tv net z a s 4 areee..,

Отговори
1 0
Дани

Дани

31.03.2021 | 08:37

Всички трябва да се върнат в клас, стига ваканции и онлайн , офлайн, ненормалници, какво искате от децата, що за учители сте срам и позор за обществото сте!

Отговори
3 2
Родители

Родители

30.03.2021 | 22:27

Трябва да започнат тези, които не успяха март месец, заради затварянето. Така ще е справедливо.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?