2374

"Монди Стамболийски" отпуска 7 стипендии на студенти

Инициативата е по повод 70-годишния юбилей на компанията

"Монди Стамболийски“ ЕАД, най-големият производител на целулоза и хартия в България, обявява стипендиатнтска програма за студенти от инженерни специалности. Инициативата е по повод 70-годишния юбилей на индустриалния гигант, който се чества тази година.

През академичната 2022/2023 г. компанията ще отпусне седем стипендии на седем студенти в размер на 400 лева месечно. Програмата е насочена към бакалаври и магистри, изучаващи инженерни дисциплини /технически и технологични/, които имат желание за професионално развитие в индустриална среда. Крайният срок за кандидатстване е 20. 01. 2023 г. Необходим е среден успех от последния завършен семестър не по-нисък от много добър /4.50/. Автобиографии и мотивационни писма на английски език се приемат на e-mail: [email protected]

"Монди Стамболийски" произвежда висококачествена крафт хартия за различни крайни продукти, като хартиени торбички за магазините на известни марки и големи търговски вериги, хартиени чували за цимент и строителни материали и много, много други. Произведената продукция покрива нуждите на производители и преработватели от три континента - Европа, Азия и Африка. 

Заводът е най-големият потребител на технологична дървесина в България, която се добива отговорно от устойчиво управлявани горски територии. И един от големите работодатели в региона. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?