2374

Лекция за гражданското предприемачество в ПУ

Седмото събитие от форума „Светът на предприемача“ ще се състои утре, 21-ви юни 2022 г., от 16:00 часа в 6 аудитория на Ректората на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Темата е „Развитие на гражданско предприемачество“, а лектор ще бъде Вадим Рошманов, уточняват организаторите от Офиса за технологичен трансфер на висшето училище.

Вадим Рошманов има повече от 15 години опит в гражданския сектор (НПО). Започва като доброволец и достига до ръководител на организации със значим регионален, национален и международен статут. Една от структурите, на които е председател, е „Асоциация на младите учени“.

През тези 15 години Вадим Рошманов управлява проекти на обща стойност над 1 милион евро. Той също така участва активно в изграждането на менторството и стратегическите програми за лица, проекти и организации. Лектор е по гражданско образование в различни форуми и семинари. Вадим е завършил аспирантура по Политически науки в Руски университет за приятелство на народите, гр. Москва. Също така има 10 години опит в частния сектор, като е мениджър продажби на българска компания за производство на вино и високоалкохолни напитки.

Лекцията ще бъде излъчвана на живо на фейсбук страницата на Офиса за технологичен трансфер към ПУ "Паисий Хилендарски".

Форумът е част от Start-up Academy - платформа към Офиса за технологичен трансфер на ПУ „Паисий Хилендарски“, която цели да подпомага предприемачи при стартиране на техния бизнес проект. Програмата на „Светът на предприемача“ включва разнообразни мероприятия, които са насочени към възможностите за създаване на предприемаческа култура и умения сред студенти и преподаватели на ПУ „Паисий Хилендарски“.

Повече за предстоящите събития от форума и лекторите можете да прочетете тук: https://tto.uni-plovdiv.bg/?page_id=1164

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?