1553
Следвайте ни

Коза донесе диплома на шефката на "Мис България"

viber icon

Собственикът на "Мис България" Ирина Папазова завърши Аграрния университет в Пловдив. Бизнес дамата се похвали в страницата си във Фейсбук с новата си диплома. 

 „От днес официално магистър инженер Папазова! Благодаря на всички, най-добрите сте, най-добрият университет! Завършвам нетипично, с тъга за незабравимите 6 години с вас, колеги и приятели“, емоционално написа Папазова.

 

 

Поради естеството на работата, а и поради мерките заради пандемията тя не присъства на живо в Аграрния, а защити дипломната си работа онлайн. Папазова показа и снимка на колегиума от катедра "Животновъдни науки", където присъства и корифеят проф. Васил Николов, бивш председател на Селскостопанска академия.

Дипломната работа на организаторката на конкурса за най-красива българка звучи повече от екзотично: „Анализ на развъдната дейност при породата "Калоферска дългокосместа коза“. Въпросното животно е местна порода, която е застрашена от изчезване. В момента налични са по-малко от 300 нейни  представители. Предназначена е за добив на мляко, месо и кожи и е създадена на базата на продължителна народна селекция.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Слугинистика

Слугинистика

03.11.2021 | 06:53

Браво Марица! За тази новина не бях спал три нощи.

Отговори
4 0
Типично за термина - мис

Типично за термина - мис

02.11.2021 | 22:56

Останалите, т.е. нормалните завършват за 3 години

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?