49

Костадин Димитров на тържествата в „Тракия”: 15 септември  е празник на знанието и надеждата

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров присъства на старта на учебната година във всички училища на територията на най-младия пловдивски район.

Първи училищния праг прекрачиха възпитаниците на СУ „Св. Седмочисленици”. Последваха тържествата в СУ „Софроний Врачански”, СУ „Черноризец Храбър” и СУ „Димитър Матевски”.

„Щастлив съм, че имам възможността да ви поздравя лично с откриването на новата учебна година. 15-ти септември е празник, изпълнен с много трепети, надежди и очаквания. Първият звънец поставя началото на  срещите със съучениците и учителите, на новите уроци и усвояването на знания. За първокласниците училищните врати ще отворят и един нов свят, изпълнен с познания, усмивки и приятелства”, заяви в поздрава си кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Той допълни, че на учителите е отредена мисията да  образоват и възпитават децата, да им бъдат пример и опора.  

„На Вас, които сте се посветили на това хуманно, трудно и отговорно дело, поднасям своето дълбоко уважение и признателност”, допълни Костадин Димитров и  пожела на всички здраве и енергия, успешна и резултатна учебна година. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Родител

Родител

15.09.2022 | 20:18

С началник на РУО - Пловдив като Пакова, с погазващ правата на децата и родителите директор на РЦПППО - Пловдив като Катя Стоилова и партийните новоназначения на Пакова в училищата и новоназначените експерти в РУО - Пловдив ОБРАЗОВАНИЕТО ЩЕ Е СЪС ЗАМИРАЩИ ФУНКЦИИ В ПЛОВДИВ.

Отговори
1 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?