2374
Следвайте ни

Кметът на община „Родопи” поздрави учителите за международния им празник

viber icon

Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов отправи поздрав към педагозите и работещите в сферата на образованието по повод Международния ден на учителя – 5 октомври. 

„Уважаеми директори на учебни и детски заведения,

Скъпи учители,

Сърдечно ви поздравявам по повод Международния ден на учителя – 5 октомври.

Учителите винаги са били сред първите личности, допринесли за развитието на обществото, защото Вашата роля в живота на всеки от нас е много важна.

На Вас обществото е възложило сериозна мисия – отговорността за бъдещето на децата ни. Продължавайте да учите младите хора да мечтаят, поощрявайте ги да показват на света знанията и достойнствата си, да разгръщат уменията и таланта си и да бъдат преди всичко добри хора!

От името на общинска администрация „Родопи”  и лично от свое име приемете пожелания за здраве на Вас и семействата Ви. Носете заряда на младостта винаги в себе си и съхранете искрата, която Ви е подтикнала към избора да бъдете учители.

Моите любими учители днес сте всички Вие, които ежедневно, с любов и сърце, обучавате и възпитавате децата на община „Родопи” и променяте живота им за добро.

Обръщам се с уважение и признателност към професионализма, усилията и търпението, които влагате в работата си. Пазете традициите на българското училище и умножавайте успехите си", завърши той.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Владо

Владо

05.10.2021 | 09:50

Хайде сега идете да се почерпите както правите всеки ден в община Родопи!

Отговори
0 0
търсим си повод да не работим

търсим си повод да не работим

05.10.2021 | 09:47

Този кмет ми омръзна с неговите поздравления! Само това прави!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?