Следвайте ни

Кандидатите за ректори на МУ се срещат със студенти

viber icon

Среща между кандидатите за ректори на Медицинския университет  Пловдив и студентите, обучаващи се в него ще се проведе в понеделник . Това става ясно от публикуваните  официалния сайт на висшeто учебно заведение  покани към тях. Събитието е насрочено за 9 септември (понеделник) от 16:00 часа в Аудиторния комплекс. На нея се очаква  кандидатите за ректори да запознаят студентите със своите виждания за управлението на МУ и да отговорят на въпросите им.


Петима утвърдени медици и здравни мениджъри се готвят за участие в битката за ректор на Медицинския университет Пловдив. Това са  проф. д-р Карен Джамбазов, сегашният изпълнителен директор на УМБАЛ "Св. Георги", който през последните години успя да изправи на крака най-голямата болница в Южна България. проф. д-р Илия Баташки, бивш директор на УМБАЛ "Свети Георги", УМБАЛ "Пловдив"  МБАЛ "Свети Панталеймон" и МВР болницата в София,   проф. Николай Бояджиев- декан на Медицинския факултет, проф. Мариана Мурджева, заместник-ректор на ПУ по международно сътрудничество и проект на дейност и  проф. д-р Георги Тодоров, декан на Факултета по дентална медицина. Новото ръководство на Медицинския университет Пловдив ще бъде избрано на 13 септември (петък).

За тази дата бе насрочено Общото събрание на висшето учебно заведение.  Събитието ще започна в 10:00 часа в Аула магна на Факултета по дентална  медицина на бул. "Христо Ботев" №3, а един час по-рано се открива процедурата по регистрацията на делегатите. 

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?