46
Следвайте ни

Иван Стоянов поздрави учителите за международния им празник

viber icon

Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов  изпрати поздравителен адрес до просветните дейци по случай 5-ти октомври – Международния ден на учителите. „Продължавайте да ни радвате със своите успехи; бъдете винаги усмихнати и позитивни! Прекланям се пред вашия труд и всеотдайност в работата“ – се казва в поздравителния адрес.

 

Той имаше възможност да отправи благодарност и поздрав към учителите и на живо при откриването на новата площадка по безопасно движение в ДГ “Щастливо детство“. Заедно с гостите- ст. инспектор Димитър  Костов- началник на VI РПУ и Надя Танева – директор на Дирекция „Социално подпомагане“, кметът на района и директорът на детската градина Евгения Попиванова  прерязаха лентата на новата площадка с пожелание да се ползва дълго време  и да формира умения за безопасно поведение на пътя. Площадката е проектирана и изпълнена с всички елементи от пътната маркировка  със специални дълготрайни бои, които издържат на атмосферните условия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Цецо

Цецо

14.10.2021 | 12:43

Най— големият връзкар в общината, Недоразумение от класа на ГЕРБ!!!

Отговори
0 0
Антигерб

Антигерб

05.10.2021 | 22:12

Тоя гнусен неграмотен гербаджия се прави на голям просветител. Та той блъскаше ваш журналист на протеста пред театъра, когато върховния им бог, на тези гниди, беше дошъл да си открива кампанията!

Отговори
2 2
Учител

Учител

05.10.2021 | 21:38

Тоя цървул с какви пари си прави реклама в медията??

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?