Следвайте ни

ГЕРБ залага на Новаков за евроизборите

viber icon

3 в листата на ГЕРБ е Андрей Новаков, един от най-активните настоящи наши евродепутати. Роден в Пазарджик в семейство на миньори. При встъпването си в длъжност като евродепутат през 2014 г. е най-младият член на Европейския парламент и един от най-младите в историята на институцията. Лауреат на класацията на списание Форбс "30 под 30" за най-успешни млади хора в Европа, категория "Политика". Създател е на първата българска програма на ЕС - A.L.E.C.O.  Специализира в САЩ по програма за млади лидери, включваща обучения в Държавния департамент и Пентагона. Един от най-активните противници на пакет „Мобилност”.  

Номер 10 в листата на ГЕРБ е кандидат-кметът на Смолян Марин Захариев.

Строителният инженер Младен Шишков,  треньор по карате, е  на 12-о място в листата на ГЕРБ и СДС. Пловдивчанинът е завършил математическата гимназия и Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Младен Шишков e старши треньор и председател на Спортен клуб „ИН-ЯН“ в Раковски към „Шинкиокушин България“ от основаването на клуба през 2001 г.

26-годишният пловдивчанин Владимир Славенски, е едва 11-и в листата на коалиция „Демократична България”. Член на ДСБ Пловдив. Бакалавър по политология в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски“, има и магистратура по бизнес администрация. Докторант в катедрата по Политически науки. Работи в търговския сектор. 

 24-годишният пловдивчанин Петър Ангов е на 11-а позиция в листата на Път на младите. Завършил с пълно отличие право в Софийския университет и право в Майнц, Германия.  

 

 

Хенриета Костова

Хенриета Костова

Журналист - екип „Политика“

Хенриета Георгиева е завършила Английска гимназия в Русе, ПУ „Паисий Хилендарски” и Софийския университет, специалност журналистика. От 1993 г. работи в екип Политика на в.”Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

15.05.2019 | 18:37

Никаква Шайка повече.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?