46

Елитни колежи в Лондон и Кеймбридж със стипендии до 40% от таксата

Елитната британската група колежи Abbey DLD стартира ексклузивен конкурс за стипендии в партньорство с Интеграл. Това е добра възможност за талантливи и амбициозни български ученици да получат престижно средно образование във Великобритания.  Пансионните училища на Острова осигуряват конкурентно предимство на възпитаниците си както при кандидатстването в топ университетите в света, така и при кариерната реализация. 

Кандидатстването е до 17 януари, като може да се спечели стипендия до 40% от пълната такса за обучение във водещите колежи DLD College London и Abbey College Cambridge.

Бъдещите стипендианти трябва да са ученици в 8., 9. или 10. клас на възраст 14-17 г., които искат да продължат средното си образование по програмите GCSE и A-level в колежите в Лондон и Кеймбридж през септември 2023 г.

Кандидатите трябва да предоставят годишни оценки от последните две години (академична справка или копие от бележниците) с превод на английски език, както и копие от паспорт.

На 18 януари предстои тест по английски език за кандидатите, а на 19 януари - онлайн логически тест на място в офис на "Интеграл". НА 20 януари ще има  презентация за родители и ученици, водена от представител на Abbey DLD Group, отговорен за приема. Следващата стъпка са индивидуални интервюта с кандидатите. А кой получава стипендия ще стане ясно на 25 януари.

Обучението в ABBEY DLD се счита за  златен стандарт във Великобритания. Abbey DLD Group включва три частни колежа в Кеймбридж, Лондон и Манчестър, които имат завидна репутация и предлагат качествено образование. В процеса на обучение се прилагат иновативни методи и индивидуален подход към всеки ученик. Предлаганите програми включват IGCSE/GCSE, A-Levels и University Foundation Programme. 

Резултатите на възпитаниците на Abbey DLD са сред най-високите в страната, като през последните години повече от 70 от тях продължават своето образование в университети като Oxford, Cambridge, Imperial College London, LSE и UCL. В допълнение, през 2021 г. повече от 20 ученици избират да продължат своя академичен път в сферата на медицината - най-конкурентната специалност във Великобритания.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Западняк

Западняк

13.01.2023 | 05:04

А колко е таксата, Елица Кандева?

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?