Следвайте ни

До утре приемат заявления за първа група в детската градина

viber icon

Крайният срок за подаване на заявления за първо класиране за прием в първа група на общинските детски градини за децата родени през 2018 г. за учебната 2021/2022 г.  изтича утре в 23:59 часа. Документи се подават чрез онлайн системата на Община Пловдив - http://dz-priem.plovdiv.bg/.

На 11 май  изтича и срокът за последни промени в данните по подадените заявления. При промяна на обстоятелствата, посочени в документа, родителят е длъжен да актуализира данните и да създаде ново заявление, анулирайки предходното.

За улеснение на родителите системата позволява да се съпоставят броят свободни места и съответният брой чакащи за тях, разпределени по сбора от събраните точки в заявленията за кандидатстване. Статистическите данни се променят в реално време според подадените заявления и се визуализират в панела със свободни места в менюто „чакащи класиране“.

При подаването на заявленията за кандидатстване следва много внимателно да подбират, критериите, които носят определен брой точки, защото всеки избран критерий ще трябва да бъде доказан при записването. В противен случай класирането ще бъде анулирано.

За помощ на родителите в раздела „Кандидатстване“ има подробно видео с необходимите стъпки за подаване на заявления, въпреки че електронната система е направена така, че да има много подпомагаща информация и уточнения при въвеждане на данните.

Първото класиране ще е ясно на 13 май.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?