Следвайте ни

Детски празник в Британско училище в София – кампус Пловдив

viber icon

Много забавления като занимания по лего и шах, музика и рисуване очакват децата на Пловдив в кампуса на Британско училище в София в Марково. На 25 юли от 17:30 часа е предвидена богата развлекателна програма в просторната градина на училището. На чаша вино и приятна раздумка родителите ще имат възможност да разгледат модерната база.


Британско училище в София – кампус Пловдив приема деца от 2 до 10-годишна възраст за новата 2019-2020 учебна година. До края на месец юли е обявена отстъпка от 5% от таксата.
През 2015 г. Британско училище в София получи статут на „британско училище извън пределите на Великобритания“ и вече 10 години поддържа репутация за изключително високото ниво и качество на образование по британски модел, което предлага.


В образователната програма на Британско училище в София – кампус Пловдив са заложени иновативни методологии и е широко застъпено използването на модерни технологии. Сред предимствата на образователния модел са: основен език на обучение и комуникация е английският, гарантирано многостранно развитие на детето чрез основни и допълнителни предмети и извънкласни дейности, развитие на интелигентността, ранно обучение по информационни технологии.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?