Следвайте ни

Ден на ориентацията провеждат за девети път в МУ-Пловдив

viber icon

Девета поредна година студентските организации на Медицински университет – Пловдив - Студентски съвет, Асоциацията на студентите-медици – Пловдив, Българската асоциация на студентите по дентална медицина и Асоциацията на студентите по фармация в България, са инициатори и организатори на Ден на ориентацията, предназначен за първокурсниците на университета. Целта му е да интегрира, улеснени и създаде приемственост между поколенията в Медицински университет - Пловдив.

В часовете от обявения график на обозначените места за всеки факултет бъдещите първокурсници ще бъдат приветствани от Ректора на МУ-Пловдив, проф. д-р Мариана Мурджева, както и от деканите на съответните факултети. Ще се състои ежегодната церемония по засаждане на дръвче от новите випуски на всеки факултет на определени места в територията на учебното заведение в чест на новото начало. И тази година ще се появят нови пет дръвчета, символ на вечния кръговрат.

По-късно същия ден бъдещите студенти ще бъдат разведени из учебния корпус от техни колеги от горни курсове, ще бъдат запознати с всичко нужно за предстоящата учебна година и ще получат незаменими съвети от вече преминалите по този път.

Всички събития ще се провеждат на открито, при спазване на всички противоепидемични мерки.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Знайко

Знайко

13.09.2021 | 15:42

Мурджева---->ОСТАВКА...

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?