Следвайте ни

Децата на Пловдив празнуват на Бунарджика

Домакините обещават веселие, игри и много награди за всички гости

viber icon

Вземете своето малко злато и го доведете на тепето в събота. За всички деца на Пловдив организаторите от  Чиполино, Le petit Nicolas и район „Централен“ организират втория пореден пъстър, усмихнат, артистичен и образователен фестивал по случай 1 юни. Мястото на срещата е в парка на Бунарджика от 11 часа в събота.   

Домакините на „С деца на тепе“ канят всички жители и гости на Пловдив да празнуват заедно в Деня на детето. Тази година форматът на празника надминава очакванията и на самите домакини. На сцената в продължение на 2 часа музикални и танцови състави ще забавляват малчуганите.  Те ще могат да избират между тренировка по айкидо с треньор ЛусианаЯмада, игра с клоун без грим от цирк "Балкански", група по модерни танци „Ненси Денс“ с хореограф Яна Димитрова, училище „Яне Сандански“ с хореограф Симона Симеонова, балет Електра Джуниър, гайдарски състав „Родопчани“, състав на Галина Сакутска и деца от ДГ „Буратино“.

По време на целия празник децата ще могат да се запознаят с дейностите на  участниците: LepetitNicolas, Детска школа по рисуване Жирафче, Хлебни къщи фондация „За храната“, Бебеносещи майки, НЕА Германика, езикова школа Папагали, Хелен Дорон Пловдив, Музикална работилничка Дади, Наука за деца Пловдив, Театър Апарт, Районната пожарна служба - Пловдив, полицията и КАТ Пловдив.

За  здравословната хидратация на всички в топлия ден фирма „Нова Трейд“  ще подари  изворна вода „Бачково“ от своята детска линия. Доброто настроение на празника ще бъде  допълнено от новата детска визия на  бутилката с красиви цветни капачки и забавни етикети. 

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?