71

"Дари средства вместо цвете" на първия учебен ден за братчета, загубили баща си

Дари средства вместо цвете за първия учебен ден, призовава от днес в своя благотворителна кампания екипът на ДГ „Наталия“ в Пловдив. Помощта ще бъде предоставена на семейството на момче от подготвителната група, чието братче от тази година също ще е възпитаник на учебното заведение. Стоян и Михаил Георгиеви са загубили баща си наскоро в катастрофа с мотоциклет.

Кутията с дарения ще бъде поставена на входа на детската градина, каза директорката Елена Василева. Тя обясни, че идеята е на родители от групата на Стоян и Михаил, които искат да окажат подкрепа на майката с жеста си на съпричастност. Жената остава сама след майчинство с второто си дете и преди първото да тръгне на училище догодина.

Все още в ДГ „Наталия“ графикът е със сборни групи, но след завръщането на децата ще поговорим за загубата по подходящия за децата начин, каза още Елена Василева.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
dimitar

dimitar

01.09.2022 | 20:37

бърза и надеждна банкова кредитна услуга за всички Нашата офшорна банка е международна финансова институция, специализирана в международни споразумения за заеми. Ние предлагаме услуги от 5 000 евро до сума от 5 000 000 евро. Средствата са изплащаеми за период от 1 до максимум 30 години. лихвеният процент е 2,5% на година за всички ваши нужди, свържете се с нас по имейл: [email protected]

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?