Следвайте ни

Дани Каназирева уважи откриването на учебната година в Хуманитарната гимназия, АМТИИ и МУ

viber icon

Тържественото откриване на учебната 2020/2021 г. в Хуманитарната гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“  събра на площад „11-ти май“- пред сградата на училището, новоприетите ученици и техните родители. 

Като възпитаник на гимназията областният управител поздрави учениците за избора им да учат в едно от най-елитните училища в областта. Тя  им пожела да бъдат  здрави, упорити, трудолюбиви и да преследват мечтите си.

По-късно Дани Каназирева поздрави за новата академична година преподавателите и студентите  и в две висши учебни заведения в Пловдив - АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев" и Медицински университет.

От сцената на Античния театър областният управител пожела на студентите новаторство и творческа енергия

„В един от най-древните живи градове в света Вие вървите дръзновено по пътя на познанието, израстването и усъвършенстването. Убедена съм, че тук ще развивате своите таланти, умения и знания, а Вашето изкуство ще обогатява обществения живот в България. Пред Вас стоят открити много възможности“, каза в приветствието си областният управител

На тържественото откриване на академичната година в  Медицински университет – Пловдив, където студенти по традиция  изнесоха знамето на учебното заведение, областният управител приветства ръководство, хабилитираните преподаватели и се обърна към бъдещите медици с думите :

„Медицинският университет е символ на авторитет, морална отговорност и изградено доверие към медицинската професия.  

Тук духът на Академизма има своята 75 годишна традиция. Това е висшето училище, което съчетава модерните технологии  с научните знания, медицината с науката.  Вашият избор да се посветите на медицината,  е достоен за уважение.“

В празничното си  обръщението  до всички директори,  преподавателите и учениците от областта, Каназирева подчерта, че новата учебна година започва по необичаен начин със засилени противоепидемични мерки и повишено внимание. 

„Искрено се надявам по-бързо  да преминем през това изпитание и всички да  завършите успешно обучението си“, пожела  още областният управител.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

стилист капиев

стилист капиев

15.09.2020 | 17:24

Какво искате да кажете с това "уважи"?

Отговори
4 0
филолог

филолог

15.09.2020 | 18:27

"уважи" означава "нaeбa".

Отговори
1 0
Колега

Колега

15.09.2020 | 22:57

Така е уважавала в Комина на Ванко 1

Отговори
2 0
стилист капиев

стилист капиев

15.09.2020 | 23:16

Факти, колега. Приложете снимка.

Отговори
1 1
НОИ фен

НОИ фен

16.09.2020 | 08:34

А трудов договор не искаш ли, колега?

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?