49

Да учиш в Холандия е лесно с помощта на UNIFY

Нидерландия, по-позната като Холандия, се превръща във все по-предпочитана дестинация за висше образование не само сред българските кандидат-студенти, а и в световен мащаб. Холандските университети предлагат повече от 2100 програми изцяло на английски език във всяка сфера, а над 90% от населението владее свободно английски език. Това са и част от причините, поради които дестинацията е предпочитана от толкова международни студенти, което пък допринася за огромното разнообразие от различни националности във всеки университет.

Образованието, което се предлага, е съвременно и практически ориентирано, като по-голямата част от университетите имат включен стаж. Това помага за бързата реализация след завършване. Освен това, макар образованието да е едно от най-престижните в света според различни класации, таксите се считат за относително достъпни - годишната е приблизително 2200 евро, а Холандия е една от малкото страни, в които студентите получават толкова възможности за финансиране и различни субсидии.

Ако сте се ориентирали към Холандия за своето висше образование,  в UNIFY могат да ви помогнат с всичко, което предстои. UNIFY е единственият специализиран консултант за образование в Холандия и официален представител на холандските университети за България. Мисията на организацията е да помагат на всички бъдещи студенти в Холандия да намерят своя университет и да изберат най-доброто място за тях. Точно заради това работят с всички холандски университети, а всеки консултант е завършил студент в съответната държава и е преминал през всичко, което предстои на бъдещите кандидат-студенти.

UNIFY има офис и в Пловдив. При интерес може да се запази час за безплатна консултация със специализиран консултант.

За поредна година UNIFY организира най-голямото изложение за образование в Холандия. То ще доведе в Пловдив представители от 13 холандски университета. Събитието ще се състои на 9 октомври от 11 до 15 часа в Гранд Хотел Пловдив. По време на него кандидат-студентите и техните родители ще имат възможността да присъстват на различни семинари по теми, включващи кариерно ориентиране, финансиране и изготвяне на документи за кандидатстване, а също така и да се запознаят лично с представителите на различни университети. Възползвайте се от възможността да зададете своите въпроси лично и да получите полезна информация за кандидатстването и следването в Холандия.

Повече информация можете да откриете на www.unify.bg, където можете да запазите своя час за безплатна консултация, да се регистрирате за предстоящото събитието, както и да получите допълнителна информация за всичко, което ви интересува. Регистрирацията е напълно безплатна, а за да се избегне чакане по опашки е добре да се направи предварително.

Регистрация тук: https://www.unify.bg/events/331/register

Повече информация: https://www.unify.bg/events/331/register

Програма на събитието в неделя:

11:00 - 11:45 Going Dutch: Всичко за образованието в Холандия.

/презентация на Милена Генчева, кариерен коуч и специализиран консултант, завършил в Холандия/

* подходяща за ученици от 10 и 11 клас, 12 клас, бакалаври и родители

13:00 - 13:45 Career Compass - Kой съм аз и как да избера какво да уча?

/презентация на Милена Генчева, кариерен коуч и специализиран консултант, завършил в Холандия/

* подходяща за ученици от 9, 10, 11 клас и 12 клас.

14:00 - 14:45 Wild Wild West: истории на настоящи студенти в Холандия

/Q&A на настоящи студенти в Холандия, които ще споделят своя опит/

* подходяща за ученици от 10, 11, 12 клас, бакалаври и родители.

Очакваме ви! 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?