Следвайте ни

Да бъдеш в Топ 5

viber icon

Частно основно училище "Бъдеще" е на пето място по успех от НВО VII клас със 131 точки. Традиционно училището е в топ 10 на пловдивските училища.

През 2020 година отбелязваме няколко забележителни дати  в историята на частното образование за Образователен комплекс „Стоян Сариев“

„От скромно начало към големи успехи“ е мотото на ЧОУ „Бъдеще“ вече 15 години. Засиленото изучаване на английски език  от първи до седми клас, съчетано с висока интелектуална подготовка и  култура, с ярко изразено гражданско самосъзнание, демократични принципи, общочовешки и национални ценности е предпоставка за създаване на  лидери.

Като част от Образователен комплекс „Стоян Сариев“ е и Частна езикова гимназия, която носи името на основателя си. Тя е следващото стъпало по стълбата на познанието и вече 25 години  екипът на  ЧЕГ „Стоян Сариев“ в ежедневната си работа съчетава опитът от миналото с изискванията на настоящето и технологиите на бъдещето. Това го потвърждават многобройните  успехи на учениците през годините. Гимназията е  иновативно училище с традиции и визия за бъдещето, защото „За упоритите няма непреодолими пътища“.

Традицията в образованието създаде  и семейна традиция. От 15 години Образователен комплекс „Стоян Сариев“ успешно се ръководи от сина на основателя -  Георги Сариев.

Преди 5 години по негова идея бе утвърден Кеймбридж център за изпити към Кеймбридж университет, Англия, който осигурява професионални консултации, предразполагаща обстановка и подкрепяща среда за всеки ученик като  бъдещ студент.    „Бъди лидер и покори света“ е мотото на утвърдения център.

Социалната  и гражданската позиция на семейство Сариеви, като собственици на тези успешни  училища и център, дава възможността да отбележим  подобаващо годишнините , като обяви прием на ученици  напълно безплатно за  учебната 2020 / 2021 година.

В тази тройно юбилейна година Образователен комплекс „Стоян Сариев“ създаде подготвителни класове за 5-7 годишни деца, както и лятна занималня, която стартира успешно в първите дни след строгите мерки в епидемиологичната обстановка в страната.

Линкове:

https://www.facebook.com/sarievschools/?ref=bookmarks

http://sarievschools.eu/

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?