Следвайте ни

Четете в "Марица": Краден ток издаде биткойн копачи

viber icon

Акценти в утрешния брой на в. Марица:

Краден ток издаде копачи на биткойни


Копачи на криптовалута се вързаха нелегално към мрежата на EVN и започнаха да точат огромни количества ток без пари, научи "Марица". Дръзката схема на нелегалните "предприемачи" обаче беше разкрита от компанията и органите на реда вече са по следите на крадците.


Правят Алея на славата за пловдивските шампиони


На Гребната база ще има Алея на славата за пловдивските олимпийци, ако Общинският съвет одобри предложението  на зам.-кмета по спорт и младежки дейности Георги Титюков.  Идеята е на Младежкия център, към който през 2017 г. е учреден Клуб на олимпиеца с цел да се популяризира масовият спорт сред деца и младежи.


Ромче от Куклен с две шестици на малката матура


Ромче от Куклен изкара шестици по български и математика на малките матури в 4. клас. Успехът на Мариела Рангелова идва, след като две години с детето е работено допълнително в дейностите по проект „Всички заедно за по-добро образование и здраве". 


Отчаян баща търси родители за трите си деца


Баща от малко населено място написа отчаяно писмо до социалния зам.-кмет на Пловдив с молба да намери семейство за децата му. Таткото има три хлапета по на 3, 5 и 6 години. Съпругата му решила да търси по-добър в живот в чужбина и ги оставила на него, но мъжът не може да се справи с отглеждането им.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?