Следвайте ни

Британско училище в София-филиал Пловдив представя своя директор

viber icon

Британско училище в София – филиал Пловдив ще представи директора на училището г-н Джейсън Нийл на специално организирано събитие. На 4 септември от 17.30 часа вратите на кампуса в Марково ще бъдат отворени за всички, които се интересуват от международно признато образование, в частност – от британския образователен модел. На събитието на 4 септември всички родители ще имат възможност да разгледат модерната база в Марково, а за децата са предвидени много забавления, за да не скучаят и да придобият представа за заниманията в британското училище. За тях ще има часове по лего и шах, музика и танци, занимания по приложни изкуства.

Джейсън Нийл е канадец по произход и има богат опит като директор на международно училище, придобит в Китай, Канада и Киргизстан. Придобил е множество акредитации от International Baccalaureate и COBIS – организацията на британските международни училища.

Британско училище в София – филиал Пловдив отваря врати от септември за деца от 2 до 10-годишна възраст. Училището следва учебната програма на Cambridge International Examinations. Като филиал на Британско училище в София/British School of Sofia BSS Пловдив има статут на „британско училище извън пределите на Великобритания“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?