71

Бизнес "ангел" финансира старт-ъп проект с 1 млн. лева, реализира го с автора на идеята

"Бизнес ангел" ще финансира един или няколко старт-ъп проекта, като общият бюджет на конкурса е 1 000 000 лева, съобщиха от ПУ "Паисий Хилендарски". Националният конкурс „Финансиране на Старт-ъп проект от бизнес ангел“ дава възможност на хора с иновативни цели да стартират бизнес, защото идеята за това е добро начало, но без финансиране, няма как да се реализира.

В конкурса може да се включи всеки, който изпрати качествен старт-ъп проект. След попълване на регистрационната форма от сайта на  конкурса startupinvestor.uni-plovdiv.bg организаторите ще предоставят макет, според който да бъде разработен проектът. Необходимо е да се попълнят всички компоненти, като бъде представена идеята, аргументира се бъдещата реализация посредством различни финансови показатели, анализи на средата и прогнози.

От Офиса за технологичен трансфер  в ПУ съветват всички желаещи да се запознаят с изискванията, които бизнес ангелът е поставил, за разработване на старт-ъп проект. Важно е участниците да покажат, че са напълно отдадени и целеустремени по реализацията на бизнес плана, имат познания, направили са анализи и са оценили конкурентоспособността на продукта или услугата.

Концепцията на "бизнес ангела" не е да си купи бизнес план, а да намери партньор, с който заедно успешно да развият съответния проект. Основната цел е старт-ъпът да печели в дългосрочен период, като инициаторът на бизнес идеята е двигателят това да се реализира на практика.

Подаденият старт-ъп проект ще премине процес на рецензиране от специалисти в конкретната област, като участниците ще получат препоръки, реална оценка и насоки какво да подобрят в съдържанието на проекта, за да бъдат поканени на изслушване пред "бизнес ангела".

В този конкурс важи правилото най-бързият печели. Ако бизнес ангелът получи и одобри проекти, които да достигнат определения от него бюджет от 1 000 000 лева, ще получите съобщение за изчакване на евентуална втора сесия, ако "бизнес ангелът" има желание да организира отново този конкурс.

Конкурсът продължава до 30 септември 2024 г.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Петър

Петър

25.02.2024 | 14:32

Това прилича на поредната измама на аматьорите от Офиса за технологичен трансфер. Дотук правят само посредствени събития, като основната им цел е постигането на лична изгода за организаторите.

Отговори
2 0
eyeryre

eyeryre

23.02.2024 | 18:13

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим..--- https://da.gd/menx

Отговори
0 0
Свещено невежество!

Свещено невежество!

23.02.2024 | 17:00

Явно авторът на невежото писание е завършил ПУ.

Отговори
4 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?