Следвайте ни

АУ с престижна награда от Европейския Еразъм+ конгрес ERACON

Доц. д-р Светла Янчева е обявена за Erasmus Academic Minister за 2021 г.

viber icon

От 2005 г. конгресът ERACON се организира ежегодно от Европейската асоциация на Еразъм+ координаторите (EAEC). Домакин на 17-я конгрес бе Икономическият университет – Варна, а събитието премина под патронажа на Европейския комисар за иновации, изследвания, образование и младеж д-р Мария Габриел, която поздрави участниците с пожелание да постигат отлични резултати и да реализират проекти, предоставящи все повече нови възможности за студенти и преподаватели.

Престижното отличие за Erasmus Academic Minister за 2021 г. се връчи на доц. д-р Светла Янчева, заместник-ректор на Аграрния университет – Пловдив по международна дейност, връзки с обществеността и бизнеса за минимум 5 години непрекъсната работа като Еразъм институционален координатор. 

В емоционалното си слово доц. Светла Янчева благодари за наградата, поздрави всички участници в конгреса и подчерта, че програма Еразъм+ има решаваща роля в процеса на интернационализация на АУ. От стартирането на програмата за България АУ бе сред първите университети, получили Еразъм харта. Студентите и преподавателите проявяват огромен интерес към отделните ключови дейности. Всяка година участието се разширява, а дори и в условията на пандемия броят на входящи и изходящи мобилности остава устойчив, съчетавайки присъственото с хибридно обучение.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

И я имам наложен Еразъм и сто литра Пелин още

И я имам наложен Еразъм и сто литра Пелин още

26.07.2021 | 18:28

И на мен мъ чеше един Еразъм голям кът оня стар салам Народен от Бай Тошово време още Еразъма е голяма работа щъ знайте По голяма от него няма Само Спас Гърневски може да съ вари с него ама га е бил поет на Партията с голямо ПЪ Иначе Еразъма може да си го наложите и в каче като сланина и да си хапвате цели пет години Еразъм видно от статията написана от учени и експерти Може да си го отглеждате и в домашни условия ако имате кочина То кочината е важна както се пройзнасят учени и специалисти лапали Еразъм на тънки филийки отгоре с чер хайвер

Отговори
0 0
Академично

Академично

28.07.2021 | 16:26

Срамно и нелепо е да се пишат такива коментари.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?