Аграрен факултет с нова интерактивна дъска, предоставена от „Евро Ферт“ АД

В деня на откриването на новата академична 2018/2019 година – 17 септември „Евро Ферт“ АД предостави на Аграрен факултет на „Тракийски университет“ нова интерактивна дъска и проектор, ведно с всички принадлежности, необходими за експлоатацията им. Датата на провеждане на инициативата съвпадна и с големия християнски празник, на който почитаме паметта на мъчениците София, Вяра, Надежда и Любов. Така символично ръководството на компанията показа, че прави този жест с вяра, надежда и любов към бъдещето на младите специалисти.
Съвременните технологични средства, които притежават завидни възможности, ще се използват за нуждите на факултета, като презентации на лекции по време на учебните занятия или конференции и др.
Благородната инициатива от страна на ръководството на компанията е още едно потвърждение на политиката на „Евро Ферт“ да подкрепя аграрното образование в България.
- Това, което правите за Аграрен факултет, а и за други университети в България, е нещо прекрасно. За нас е удоволствие да работим с хора като Вас, които мислят за младите хора, защото те са и бъдещето на страната ни. Нека да си пожелаем да има повече такива мероприятия! – каза проф. дсн Гюрга Михайлова, заместник-ректор по учебната дейност на „Тракийски университет“.
В отговор председателят на Съвета на директоритена „Евро Ферт“ АД Йордан Стойков, заяви:
- Искам да потвърдя, че социалната ангажираност на компанията към „Тракийски университет“ ще бъде продължена и през следващите години в името на просперитета на младите хора и на аграрното образование.
Деканът на Аграрен факултет доц. д-р Димитър Панайотов направи своя извод, базиран на дългогодишното партньорство между факултета и „Евро Ферт“ АД – Димитровград:
- Нашите взаимоотношения дават пример за това как науката и бизнесът могат да си сътрудничат по най-добрия начин.
Йордан Стойков присъства и на среща със студентите на аграрния факултет, където отправи към всички своите пожелания за успешна година и постигнати цели.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?