Следвайте ни

Абитуриенти от Английската изписаха покана за бала до класната върху бели балони

viber icon

Абитуриенти от ЕГ "Пловдив" изписаха върху бели балони покана класната им Събина Узунова да отиде с тях на бала. Необичайното приглашение изведе учителката по биология на двора, където я чакаха още залп от конфети и врив от цветни спрейове. 

Така 12. 3 клас реши да изненада преподавателката си навръх Деня на жената - 8 март, като   й създаде още един празник и повод за радост.

По този начин й показваме обичта си, като тя е първата поканена на бала, каза Михаела Пранджева от нейния клас, която е и председател на Училищния парламент.

Паралелката дванайсетокласници подготвила тайно изненадата и вкупом не се явила в последния час - Час на класа. Разтревожена, Събина Узунова позвънила именно на Михаела да я попита къде са всички. Без да издава подробности, абитуриентката я повикала на двора, но внимавала и да не я уплаши, че нещо се е случило. В заверата помогнала и зам.-директорката Нели Дамянова, която извела класната пред училището. А там вече я очаквали учениците с бели балони, на които било изписано: "Ще дойдете ли с нас на бала?".

"Макар че сме заедно само от 2 години, г-жа Узунова ни сплоти като клас и ни научи как да бъдем хора. Винаги ни е съветвала да отстояваме мнението си и ни е подкрепяла", каза още Михаела. А за нея самата учителката била вдъхновител и още една причина да избере да следва медицина.

 

Елица Кандева

Елица Кандева

Журналист - екип "Общество"

Елица Кандева е завършила журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”. Има 16 г. стаж във в. „24 часа”. Работи като репортер-редактор в екип „Общество”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Калева

Калева

12.03.2021 | 14:45

Браво на класната и на целия колектив на ЕГ "Пловдив"

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?