2374

4 приза "Учител на годината" за пловдивски педагози

Четирима пловдивски педагози бяха отличени с годишните награди на Синдиката на българските учители на тържествена церемония днес. В категория "Учител на годината" в направление "Предучилищно възпитание и подготовка" призът е за Теодора Трайкова, старши учител в ДГ "Десислава" 

Специалната награда на лидера на СБУ Янка Такева пък получиха: Даниела Попова, старши учител в СУ "Св. Патриарх Евтимий", началната учителка от ОУ "Райна Княгиня" Галина Дингилева и Нели Минкова, която преподава български език и литература в Професионалната гимназия по електротехника и електроника.

Призьорите  бяха номинирани от областната организация на СБУ за 25-ото издание на националния конкурс за постигнати високи и трайни резултати в системата на средното образование. В битката за отличията се конкурираха над 90 учители и директори в 10 направления: предучилищно възпитание и подготовка; начално образование; хуманитарно; природо-математическо; изкуства и спорт; професионално образование; директори и помощник-директори; възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности, училищни психолози и педагогически съветници; млади учители; учители-наставници.

Двадесет от номинираните  бяха удостоени със званието „Учител на годината”, а останалите получиха специалната награда на председателя на СБУ.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Майна

Майна

19.05.2022 | 21:18

Не мога да разбера защо българките като минат 40 г и стават като бабки ? Дебели разплути с неконтролируемо хранене липса на каквато и да е подръжка мързеливост ленивост и т.н . Особено това важи за учителките

Отговори
6 7
1с5дс7

1с5дс7

23.05.2022 | 13:57

Заради стресът от постоянно мрънкащите и претенциозни родители и некадърните директори

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?