44

24 фирми предлагат работа на студенти

24 от най-големите работодатели в България ще предложат възможности за работа и стаж на Кариерна борса в пловдивския филиал на Технически университет-София. Изложението ще се проведе утре от 10.30 до 14 ч. Щандовете на фирмите ще бъдат подредени в централното фоайе на сградата на ректората на ул. „Цанко Дюстабанов“ 25. 

Освен че ще се запознаят с конкретни предложения, младежите ще имат възможност и да проведат индивидуални срещи с работодателите. 

Участие във форума са заявили от TM Inox, ITW, Холдинг КЦМ, VEO, AIGER, Bulmint, Code Academy, Hennlich, Suntera, АЕЦ Козлодуй ЕАД, EVN, Delta Source, Biovet, Nemetschek Bulgaria, Profilink, Broadcom, Liebherr, Opticoelectron, Dunapack Packaging, Badestnost, Mondi, Sensata, Неохим АД, Lufthansa Technik.   

 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 2 оценки
4/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Депутат

Депутат

20.11.2023 | 09:48

Знаете ли колко е стартовата в Биовет? Не! Няма изненада! Минимална... С купони за храна

Отговори
1 0
Нищо и половина!

Нищо и половина!

15.11.2023 | 03:35

Жална им майка на абсолвентите! При тези хиени - работодатели /идиот и/ представям си какво предлагане пада! Да ти падне шапката! /като в казармата - отпред на портала - "добре дошли", а отзад - "дупе да ви е яко". Поне тези изедници не понаучиха ли от западняците как се правят тези неща? И те /чорбаджиите/ са виновни за обезлюдяването на територията! Извратеняци!

Отговори
1 1
maxx

maxx

14.11.2023 | 20:30

Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук:----- https://mub.me/medik

Отговори
0 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?