46

Зверството в Кючука: Красимира ще разкаже подробно как е убила гаджето си с гира

Красимира Лалева, която бе задържана за зловещо убийство в пловдивския квартал "Кючук Париж" на гаджето си Божан, се призна за виновна. Това стана на втория опит за провеждане на разпоредително заседание на делото срещу нея в Окръжния съд днес.

Така делото ще протече по съкратената процедура, без разпит на свидетели и вещи лица. Тъй като става въпрос за умишлено убийство обаче, признанието няма да и донесе намаляване на наказанието. 

Следващото заседание по делото ще бъде в последния ден на месец март. Тогава в съдебната зала Красимира ще разкаже как точно е станало убийството и каква е причината Божан вече да не е между живите. 

Припомняме, че 36-годишната пловдивчанка и 28-годишният Божан били приятели. За определен период младежът се пренесъл да живее в апартамента й, а след това тя в неговото жилище. По-късно за няколко месеца двамата се разделили. След това отново продължили да се срещат. Красимира живяла за кратко и в манастир. Когато се прибрала, подновила срещите си с Божан 

На 20 октомври 2021 г. двамата се видели в дома на Красимира на ул. "Трети март". Божан казал, че не се чувства добре, но тя не му повярвала. Смятала, че отивал да се среща с друга жена. Той се прибрал в дома си, а тя не спряла да му звъни по телефона. На следващия ден Божан отново отишъл в апартамента й. Тя поискала да излязат навън. Младият мъж отказал, защото не се чувствал добре, но Красимира отново не му повярвала. Тя взела метална гира от терасата и с нея няколко пъти нанесла удари по главата му. Божан починал от получената тежка черепно-мозъчна травма, според заключението на съдебномедицинската експертиза. 

Пловдивчанката опитала да заличи следите от престъплението, но след като съседи започнали да звънят на вратата на жилището, се отказала. По-късно разказала за случилото се пред свидетел. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

30.01.2023 | 16:35

ВЪРНЕТЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ

Отговори
2 1
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

30.01.2023 | 16:35

И З Р О Д К А

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?