2374
Следвайте ни

Зверство в Кючука: Бивш затворник преби самотната си майка заради зъбобол

viber icon

Бивш затворник се върна зад решетките, след като преби самотната си майка в жилището й в пловдивския квартал "Кючук Париж", научи "Марица".

Пловдивчанинът излязъл от затвора през юли 2020-а. Изтърпял присъда от две години и шест месеца, след което заживял при майка си - вдовица. Мъжът бил безработен и често злоупотребявал с алкохол. Редовно искал пари от нея, за да си взима пиячка. След пореден възникнал скандал между двамата, пенсинерката се жалвала в съда от домашно насилие. Магистратите уважили молбата й, отстранили го от жилището и му забранили на сина да доближава майка си за 18 месеца. 

Малко след това бившият затворник отново се прибрал в жилището на вдовицата, като бил целият окървавен. Майката го допуснала, за да се изкъпе и преоблече, след той си тръгнал. Кошмарът обаче настъпил седмица по-късно. Късно вечерта той влязъл в апартамента мъртвопиян. 
Обвинил майка си, че заради нея го боли зъб. Започнал да вика и псува и да я заплашва със саморазправа. Тя му дала обезболяващо лекарство, но той продължил да буйства и дори я ударил силно в главата. Пенсионерката се чудила какво да прави. Казала му, че отива до тоалетната. Там успяла тайно да се обади на дъщеря си и я помолила незабавно да звънне в полицията, тъй като синът й е при нея, пиян е и я заплашва.

Дъщерята се уплашила да не се случи нещо и веднага набрала тел. 112. На място до минути пристигнали униформени. Вдовицата веднага им обяснила, че синът й е тук и я тормози, въпреки наличието на ограничителна заповед. Веднага арестували пияния и го отвели в районното. Малко след това бившият затворник бил изправен пред съда. Този път получил присъда от 3 години и 6 месеца затвор при първоначален строг режим. Пловдивчанинът обжалвал, но без успех. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

към " в Кючукът"

към " в Кючукът"

04.01.2022 | 07:26

Аз живея там, до автомивката - този, който вика е млад болен мъж - син е на собственика на автомивката. Но в парка отсреща от сутрин рано се събират една групичка алкохолици, пият, просят от хората пари за пиене и ги притесняват!! Много често при тях има един инвалид в количка, постояно е пият и заспива с количката по улиците където свари!! До сега не сме видяли от 1РПУ да са взели някакви мерки по случая!

Отговори
1 0
ТКЗС

ТКЗС

03.01.2022 | 16:30

Населението на територията деградира прогресивно с всеки изминал ден.

Отговори
3 0
в Кючукът

в Кючукът

03.01.2022 | 13:46

има автомивка до училище Константин Философ, ул. Георги Кондолов и в нея винаги има един млад винаги пиян, крещи и вика, оглася махалата, все се дърви на някакъв работник, пенсионер. Как го търпи тоя не знам!

Отговори
7 1
Майка

Майка

03.01.2022 | 12:24

Много се радвам! Най-искрено! Една злочеста майка този път се отървала от лапите на този за съжаление пропаднал син! Дано другото й дете винаги да я пази!

Отговори
25 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?