49

Зверско меле между два ромски клана в Карловско изправи полицията на нокти

Меле между два ромски клана в пловдивското село Певците вдигна полицията на крак.  Екшънът се разиграл снощи в махалата, съобщиха за "Марица" от МВР в града под тепетата.  Първоначално искрата възникнала между няколко представители на двата рода, след което напрежението се покачило. Започнал бой, а към биещите се се присъединили още хора от двата клана. 

Последвал сигнал до тел. 112. На място веднага пристигнали униформени от "Специализирани полицейски сили", които успели да потушат скандала преди да се стигне до фатален край. 

Служителите на реда арестували шестима души, за които се смята, че са инициатори на грозните сцени. Трима пък са били откарани с линейка в болница, тъй като имат наранявания. 

При боя са пострадали трима души, които са транспортирани до Центъра за спешна помощ в Карлово и впоследствие до пловдивска болница.

 

Оцени новината

Оцени новината
2.3/5 от 3 оценки
2.3/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Пловдив

Пловдив

09.06.2023 | 14:04

Само бой за мингяните.

Отговори
0 0
Калуди

Калуди

09.06.2023 | 10:59

Оставете ги да се трепят, че и без това станаха много - тая паплач дето освен да чака на подаяния от държават реално ние я храним, а те ни се качват на главата. Да се трепят и да намаляват - те са безсмислено племе.

Отговори
4 0
Ганйо

Ганйо

09.06.2023 | 12:13

Полицията?

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?