Следвайте ни

Зловещи подробности за драмата с удавеното дете до Пловдив

viber icon

Кални обувки са причина за трагедията с 10-годишното дете до пловдивското село Найден Герово, научи "Марица".

Вчера следобед то е било със вой приятел от селото. Решили да си играят в близост до канала, който се намира между язовирите Тополница и Пясъчник. Хръляли пръчки, мятали камъни. Асен, както се казва загиналото момче, видяло, че обувките му са кални и решило да ги измие във водата.

Събул се, но само след секунди се подхлъзнал на стръмен участък и паднал във водата. Започнал да се дави и да вика за помощ. Приятелят му се сковал от страх и побягнал към селото, където уведомил родителите си. Бил подаден сигнал в полицията към 17 часа. 

Близо два часа група за търсене, в която участие са взели екипи на Гражданска защита, пожарна, полиция, хора от селото с кросови мотори и джипове са претърсили района, където вадата е била придошла от падналите през почивните дни обилни валежи.

Тялото на детето е намерено от водолази на 200 метра след един от завоите на канала. По случая е започнато досъдебно производство.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

не разбирам

не разбирам

06.04.2021 | 14:23

според снимката в канала има 10 см вода , как ще се е удавил?

Отговори
3 1
дедо

дедо

06.04.2021 | 12:23

Родители без образование и неграмотни,трябва пълна забрана да имат поколение. КОга ще се спре производството на генетичен отпадък?

Отговори
9 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?