49
Следвайте ни

Зелен сертификат цъфна за сваляне в торент сайт СНИМКА

viber icon

Зелен сертификат за свободно сваляне се появи в български торент сайт, видя репортер на "Марица". Важният документ, досущ като нов филм или хитов сериал, бе в списъка с най-популярни и най-изтегляни файлове.  Появата на зеления сертификат предизвика огромен интерес, както и безброй поводи за шеги. Торентът бе достъпен  само в рамките на няколко часа, след което бе изтрит. Мнозина обаче вече го имат свален в устройствата си. Не е ясно дали документът може да бъде използван безпроблемно и дали въобще някой ще дръзне да го изпробва в заведение, мол или голям търговски център. 

"Защо не пуснат и торент с онлайн ваксина за сваляне", шегуват се зевзеци. 

Наличието на зеления сертификат за изтегляне в сайта обаче вдигна осезаемо броя на посетителите, а една от най-често въвежданите комбинация от думи е "зелен сертификат". 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Лъчо

Лъчо

22.11.2021 | 15:32

Дайте линк, който го е свалил :D

Отговори
1 0
Фашизъм

Фашизъм

26.10.2021 | 20:53

МЕДИЦИНСКИ ФАШИЗЪМ!!! Да горят в АДА тези, които я измислиха тази пандемия!!! Но възмездието ще ги стигне!

Отговори
17 1
Биткойнър

Биткойнър

26.10.2021 | 20:26

Здравейте хора! Специално за тези които искат да печелят криптовалута биткойн, дигиталното злато на 21 век, съм посветил моят блог: http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
1 5
Ovi

Ovi

26.10.2021 | 15:09

И аз се питам...до кога на врещящите идиоти , ще се дава трибуна да се вихрят онлайн!?

Отговори
9 5
Ххх

Ххх

26.10.2021 | 14:23

Защо едно време на свинския грип ,дето имаше много починали ,зашо тогава нямаше ваксини ,и зелени сартификати.,защо не оставите хората да си живеят колкото им е отредил господ .зщо не вдигнете заплатите и пенсийте ,ма за това никой не говори и не взима мерки, сега всичко е крона вирус ,и ваксини ,и зъб да те заболи ,пак е корона вирус ,и другите болести и вируси изчезнах .до кога ще е този цирк.

Отговори
66 4
Докато се боцнещ

Докато се боцнещ

26.10.2021 | 15:35

И станеш вечен абонат за боцкане . Чрез 6 месеца с подсилващи дози . Щото идва Делта плюс , който е с 15% по- заразен от делта . Това е . Трябва да се боцкаш . Всеки тест , който се прави влиза в няква система . Сега в момент се прави ДНК анализ на населението в света. После почват вирусите . И така . Бил Гейтс каза много сме на тая планета . Не може да ни изхранва. И идват още пандемия. Той тоя пандемия от 2015 я говори . Всичко е сметнато .

Отговори
49 5
Ссссс

Ссссс

26.10.2021 | 23:01

Всичко е пари , а "КОВИТ " е много пари

Отговори
10 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?