Следвайте ни

Спират отпуските на полицаите в Пловдив, масово следят кой гази забраните

viber icon

Със заповед на директора на ОДМВР Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев от утре  30 март се спират отпуските на всички служители на дирекцията.  Целият  състав ще  бъде ангажиран да следи за стрикното спазването на противоепидемичните мерки в града и населените места в областта.

На национално ниво, комисар Рогачев ще направи предложение да бъде използвана националната система за ранно предупреждение и оповестяване, която се използва само в 11 града в страната. По високоговорителите хората ще бъдат призовани да не напускат домовете си. Ограничението да се излиза без основателна причина се налага във връзка с очаквания пик на заболяването през следващите две седмици.

Като мярка за противоепидемична защита полицията апелира жителите на Пловдив и областта, да  напускат жилищата си само за основни нужди: закупуване на храна и лекарства, грижа за възрастни хора, по медицински причини и пътуване до работа. Срещи с приятели и близки, които не живеят заедно с вас да бъдат избягвани, защото в момента това може да ви накара да се почувствате по- добре, но в същото време да ви подложи на риск от зараза.

Бъдете отговорни и се обърнете към семействата си и хората които обичате, за да бъдат предстоящите празнични дни светли!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?