1939
Следвайте ни

Заспал пияница вдигна във въздуха автогара "Север"

viber icon

Пиян пътник се нахвърли на бой на шофьор и на охранител на автогара "Север", научи "Марица".  Екшън сцените се разиграли в късния следобед преди броени дни. На един от секторите на автогарата пристигнал междуградски рейс. Пътниците слезли, а отзад останал възрастен мъж. Шофьорът му извикал, че трябва да слиза, но никой не го чул. Пътникът бил заспал дълбоко след солидна почерпка с алкохол.

Шофьорът пробвал да го събуди. Викал му, бутал го, ръчкал го, обаче човекът не искал да си прекъсне сладката дрямка. Рейсаджията викнал подкрепление - един от охранителите на автогарата. Със съвместни усилия двамата  успели да го събудят и му казали, че трябва да слезе от автобуса.

Тук обаче екшънът започнал. Пияницата започнал да псува като каруцар и да заплашва дръзналите да му прекъснат съня. Дори посягал с юмруци и започнал да гони охранителя из автогарата. Свидетели станали чакащите по отделните сектори. Само след няколко минути на място пристигнали униформени от Трето районно, които задържали агресивния пияница. Той бил изправен пред съда, като магистратите му определили глоба в размер на 300 лв. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?