Следвайте ни

Засекретиха делото срещу шефа на Трето РУ в Пловдив и другите задържани

viber icon

Делото срещу шефа на Трето районно в Пловдив Самуил Хаджиев, полицаят Атанас Качаков, и другите двама задържани - Даниел Димитров и Симеон Иванов, ще се гледа при закрити врати. Това решиха магистратите от  Окръжния съд в Пловдив преди минути. Причината - използването на СРС-та и интимни подробности от живота на отвлечени Фарук Манаф.

Въпреки, че адвокат Емилия Недева, която защитава Симеон Иванов, настоя медиите да останат в залата и да присъстват до края на мярката, съдията отхвърли искането.

В момента тече делото за вземане на мярката. 

Снимки Наташа Манева

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Коментари (4)

Да такива са...

Да такива са...

22.05.2021 | 16:06

А аз също искам да знам това РПУ е учебник за престъпници... Нагли точно дейстнат като група за насилие.... Бях свисетел седи си човек и си пуши цигара с велосипед пред пощата...на ул в.левски..спира патрулка слизат трима вземат на човека личната карта и му казват да се яви в рпу-то????!!!Без обяснение е така.... Втори случай викат ги от супер маркет "пазарито" на бул българия след 17 часа защото има спрял на булеварда автомобил...защото пазим местото за нашите хора..идва патрулката пада малко смях и колата е с фиш за неправилно паркиране... Това е 3-то рпу момчета на повикване..

Отговори
6 3
Нали

Нали

22.05.2021 | 16:59

Славчо Атанасов е гeй!

Отговори
3 1
Калоян

Калоян

22.05.2021 | 15:51

Ало, съдията, защо да не знам кви са ги вършили бе??? Заплатите са им от нашия джоб, както и твоята!!!!

Отговори
9 2
Горан

Горан

22.05.2021 | 16:05

Защото на този етап от процеса сигурно има още полицай под прикритие и животът му ще бъде застрашен за да си начешеш крастата да филосовстваш.

Отговори
7 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?