4020

Започва делото срещу близнаците за убийството в Цалапица

Насрочиха делото срещщу близнаците от пловдивското село Цалапица Борислав и Валентин Динкови. Разпоредителното заседание ще се проведе в сряда, 25 октомври. Припомняме, че двамата младежи са с обвинение за укривателство на издирвания за убийството на Митко - Рангел Бизюрев. Към момента близнаците са с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. 

Разследването по отношение на Бизюрев продължава за извършено убийство. За установяването и задържането му е издадена Европейска заповед за арест, за която към момента няма данни да е изпълнена. В петък в телевизионно интервю главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев обяви, че до брони дни Бизюрев ще бъде заловен. Не пожела да коментира повече подробности, за да може обвиненият в убийството на Митко да не бъде предупреден. 

Близки и приятели на зверски убития Митко продължават да настояват обвинението на близнаците да се промени от лично укривателство на съучастие в убийство.

Очаква се да се организира протест пред Съдебната палата в минутите преди да започне делото в сряда. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
истината

истината

22.10.2023 | 19:50

тези изчадия трябва да бъдат публично убити, кво ми ги съдите, народа с камъни и куршуми трябва да ги съди, малки изруди комплексирани!

Отговори
3 0
ghghfg

ghghfg

22.10.2023 | 16:13

Искате ли дълъг и страстен се.кс за няколко часа, много спеpма, издръжливост, повишен тестостерон (лечение на простатит и плешивост) вече е възможно и безопасно на всяка възраст. Прочетете сами.. -----> https://min.lc/strem

Отговори
0 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?