3906

Залятата с киселина гадателка от Пловдив: Поръчала ме е бизнесдама от София

Бизнесдама от София, на която съм помагала, стои зад поръчката на това зверство. Това коментира пред журналисти залятата с киселина в апартамента й в "Тракия" гадателка Антоанета. Тя заяви, че все още не се чувства добре и че се възстановява.

Нейното желание е да изкарат поръчителя наяве.  "Двамата подсъдими са просто изпълнители. Има бизнесдама от София, която ме е поръчала. Тя плаща и за адвокати на задържаните. Това са много скъпи адвокати", каза Антония, която присъства в съдебната зала.

На въпрос каква е причината да бъде поръчана, тя отговори, че в основата е фалшива информация. "Дали са й невярна информация, че съм имала работа с ходжа. Аз дори не го познавам въпросния ходжа. Решила, че това е варианта да ме накаже, като ме залеят с киселина. Аз нямам никаква вина. Не знам как е стигнала подобна информация до нея. Трябва да има дело срещу нея и да я накажат", каза още гадателката от "Тракия". Антоанета допусна, че е възможно грешната информация да е стигнала до бизнесдамата чрез нейн конкурент.

"Тя спечели дело в София след като бях до нея. Ако това е благодарност, аз съм трамвай", посочи Антоанета. Придружителят на гадателката, който живее с нея на семейни начала посочи, че поръчителкта е известна като една от любовниците на покойния Алексей Петров, но не пожела да я назове по име. Той разказа й че е правен опит да се проникне в апартамента на Антоанета с цел да се заличат доказателства, свързващи нея с бизнесдамата, като снимка например. 

Както "Марица" писа, в рамките на 7 дни се очаква съдът да одобри споразумение за условна присъда на Веселин Вълчанов, който е единия задържан по случая. Другият - Йордан Цветанов остава в ареста. Делото бе отложено за началото на февруари. 

Оцени новината

Оцени новината
3.4/5 от 5 оценки
3.4/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Джон Траволта

Джон Траволта

04.12.2023 | 19:43

Абе да беше хванала друга професия пък като може да гадае да гадае на себе си хем е гратис хем щеше да се предпази от Лошото.Тя ако беше гадала на себе си че ще я залеят,щеше да се предпази.

Отговори
1 0
другарят Лостов

другарят Лостов

04.12.2023 | 14:48

да живее гадателския бг капитализъм!

Отговори
1 1
И Ква е тази гъдателка

И Ква е тази гъдателка

04.12.2023 | 13:48

Га не е познала че ще я заливат с лайна И да попитам още нящу Гъдателка Тва официална професия ли е В кое даскало се учи и взема диплом

Отговори
4 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?