71

Законите на джунглата: Удар в слабините и юмруци след скандал между пловдивски шофьори

Шофьор побесня след катастрофа на бул. "Северен" и нападна пловдивчанин. Заради екшъна отнася глоба от полицията в размер на 200 лв., която била потвърдена от съда преди два дни. 

Инцидентът станал в началото на юли миналата година. Единият шофьор карал в средната лента по бул. "Северен". Преди пешеходния светофар в посока към ул. „Брезовско шосе“, той се престроил и от средна влязъл в лява пътна лента. Не пропуснал обаче движещия се в лявата лента товарен автомобил. Отрано започнал да свири, за да го пропусне, а впоследствие и да го избутва към бордюра. Така в крайна сметка последвал страничен сблъсък. 

Виновният шофьор излязъл вбесен от колата си и тръгнал с юмруци срещу колегата си по волан. При схватката очилата на потърпевшия паднали, а в опит да се защити получил още няколко удара в лицето и един удар с коляно в слабините.

Бил подаден сигнал в полицията. Дошлите на място униформени разпитали шофьорите и установили, че виновен е пловдивчанинът, който се бутал да се престрои. В крайна сметка му съставили акт за 200 лв., който магистратите потвърдили. 

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Пътник

Пътник

06.10.2022 | 07:14

200лв.-за построшена кола и човек

Отговори
0 0
Ваня

Ваня

05.10.2022 | 14:27

Колко токсични и паразитиращи индивиди има само.

Отговори
1 0
Българин

Българин

05.10.2022 | 13:46

Егаси пропадналата държава, 200лв. глоба? За това деяние на тоя виновния участник (нервния), трябва да му бъде "издадено" незабавно "лечение" при бай Ставри, за период 6м.-12м.поне!

Отговори
4 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?