49
Следвайте ни

Забранена любов: Тийнейджър забремени 13-годишна, осъдиха го

viber icon

17-годишен тийнейджър от Пловдив се залюби с 13-годишна и я забремени. Родителите на момичето обаче останали крайно недоволни от връзката помежду им и сигнализирали в полицията. 

Малолетната била родом от Раковски и живеела там с родителите си. Тя се запознала със 17-годишния преди няколко месеца, като през ноември 2019-а отношенията им прераснали в интимна връзка. В началото на декември момичето разбрало, че е бременно и двойката решила да заживеят заедно. Отишли в къщата на майката и малолетната и съобщили, че от този ден двамата ще живеят заедно във въпросната къща като мъж и жена, без да сключват граждански брак.

В края на декември момичето навършило 14 години. Заради връзката и бременността девойката прекъснала образованието си. В края на юли 2020 година младежът ​пък станал пълнолетен, като продължил съвместното си съжителство. Детето им се родило през септември същата година. Родителите на момичето не успели да я убедят с молби да прекъсне връзката. Тогава подали сигнал в полицията и тийнейджърът попаднал под ударите на закона. Бил изправен пред съда, като преди няколко дни магистратите му определили глоба в размер на 1000 лв. 

Законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ до две години или „пробация“, както и „обществено порицание за връзка с ненавършил 16-годишна възраст. Предвид крехката му възраст и чистото досие, младежът се разминал само с парична санкция. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

БХК

БХК

04.10.2021 | 18:26

Нормални малцинствени обичаи и ние ще ви съдим в Страсбург!

Отговори
1 0
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

04.10.2021 | 17:16

Била на 13 години ли.Ами за техните разбирания,това си е направо бабичка.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?