49
Следвайте ни

За празника: Полицията в Пловдив показа цялата си мощ до Гребната база СНИМКИ

viber icon

Като снимачна площадка на холивудска екшън продукция. Така изглеждаше двора на сектор "Специализирани полицейски сили" към Областната дирекция на МВР до Гребната база в Пловдив по-рано днес.Причината - Ден на отворените врати в подразделението заради професионалния празник на униформените. 

В рамките на два часа, от 10 до 12 часа, вратите бяха отворени за всички, пожелали да споделят със служителите професионалния им празник.Посетителите разгледаха отблизо коли, бронирани бусове и мотори и оборудването, с които работят униформените.

Пред тях имаше и демонстрация с полицейски кучета, обучени да изпълняват различни команди и да се включват в охраната на обществения ред.Сред първите посетители на Деня на отворените врати бяха студенти от специалност "Национална сигурност" в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски".Заедно с тях малки и големи наблюдаваха с интерес всяко действие на полицаите.

Имаха възможност да хванат и да усетят в ръцете си оръжие, да видят и да пипнат "Калашников", както и да научат интересни неща за професията. 

снимки: Наташа Манева

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Столипиново

Столипиново

08.11.2021 | 16:17

Полицията показва немощ

Отговори
3 1
Браво

Браво

08.11.2021 | 15:56

Полицията трябва да има мощ, но и интелект.......

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?