Следвайте ни

За кой ли път! Тролейбусни жици паднаха в центъра на Пловдив, блокираха трафика

viber icon

Тролейбусни жици са паднали на пътното платно на бул. "Шести септември". Това съобщиха за "Марица" от полицията в града под тепетата. В момента се създава организация проводниците, които пречат на движението, да бъдат отстранени.

Това обаче ще докара много нерви на шофьорите. До приключване на дейностите, затворен за движение ще бъде участъкът на булеварда от бул. "Васил Априлов" до бул. "Копривщица".  На място има четири патрулки, които следят за  безопасността на движението.

Призовават се шофьорите да спазват указаниятана служителите на реда и да избират обходни маршрути за избягване на натоварване на трафика.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Жици

Жици

21.08.2021 | 00:26

Е пак ли жици, много взе да ни идва с тези жици, хайде с нещо друго да се занимаваме. Как никой не се самосезира, ни кмет ни собственик на тези жици, тук явно нещо не е на ред.

Отговори
2 1
местен

местен

20.08.2021 | 19:33

Време е въпроса да се постави пред Кмета. Как можа Стара Загора да си запази тролейбусите. Пловдив трябва да върви към електрически еко транспорт.

Отговори
6 4
Николай 1950

Николай 1950

20.08.2021 | 19:08

Веднага да бъде издирено и доведено лицето Ангел Батаклиев , собственик на въпросните жици ! И да обясни на всички изнервени шофьори какво правят тези жици още там , след като през септември 2012 г. му беше прекратен договора за тролейбусни превози !

Отговори
8 5
Корадо Катани,!

Корадо Катани,!

20.08.2021 | 20:41

Веднага да бъде доведен с белезници от Керамоти престъпника от Империал лицето ИБТ и след като бъде оковам с белезници на площада публично да каже защо унищожи умишлено тролейбусния транспорт! Лицето съучастник ЗД също да даде обяснения!

Отговори
6 3
Магистрат

Магистрат

20.08.2021 | 17:35

Шофьора на Паяка, трябва да бъде задържан за умишлено унищожаване на чуждо имущество с опасност от причи яване на евентуално фатално нараняване или нараняване на повече от две лица от негови действия или бездействия, превоз на извън габаритен товар в нарушение на ЗДвП!

Отговори
9 4
КалКолАнов

КалКолАнов

20.08.2021 | 17:08

Марица пак изкривява истината! Да превозваш извънгабаритен товар в центъра на града и да вдигаш кола под жиците е брутално невежество и вината за това е изцяло на шофьора на паяка! Сега да го накарат да плати сметката, а скъсаната мрежа!

Отговори
10 6
Къде е Тотев!

Къде е Тотев!

20.08.2021 | 17:03

Не са паднали сами! Паяк на ОП Паркинги и Гаражи вдига кола под проводниците и ги къса! По голяма малоумщина не съм виждал! Кой допусна този паяк да репатрира тази кола под мрежата! Кой допусна да се унищожава умишлено тролейбусния транспорт! Кой, това е въпроса, а не защо? Някой трябва да потърси сметка за това престъпление срещу екологията и транспорта на Пловдив!

Отговори
11 5
///.!

///.!

20.08.2021 | 16:55

Явно трябва пак да убият някой човек, та да се сетите да ги махнете!

Отговори
8 7
Розата на ветровете!

Розата на ветровете!

20.08.2021 | 17:12

Ти герберска смрат си убитак! Ти си убит психически и морално от твоите вождове! Те съсипаха транспорта на Пловдив и убиха мечтата на пловдивчани да имат, качествен и екологичен транспорт!

Отговори
9 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?