Следвайте ни

За Коледа: Ограбиха пациент в пловдивска болница

viber icon

Полицията задържа 57- годишна жена от Стамболийски, извършила кражба на сумата от 1 000 лв. Парите са собственост на пациент в пловдивска болница.

Малко преди Коледа  84- годишен мъж постъпил в отделението за съдова операция, като бил приготвил необходимата сума за лечението. Парите и личните вещи били описани в протокол, както изисква вътрешния правилник на отделението. След операцията състоянието на пациента рязко се влошило и се наложила втора интервенция, по време на която били откраднати парите.

Сигналът за кражбата е подаден от лекар в отделението. В хода на работа е бил разпитан целия дежурен екип, иззети са и записи от видеокамери, които са документирали действия на жената.

След задържането и тя е направила самопризнания за механизма по който е извършила деянието, а парите са възстановени.

Справка в масивите на МВР сочи, че задържаната е криминално проявена по линия кражби, а деянията са извършени през 2004 и 2013г. И по двата случая са работили служители на ОД на МВР Пловдив.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?