4020

За изборите: МВР в Пловдив разкри денонощен телефон за сигнали

Пловдивската полиция откри денонощна телефонна линия за сигнали, свързани с изборния процес. Той ще функционира за времето от днес до 10 юни. На тел. 032/932 248 гражданите могат да съобщават за забелязани от тях нарушения или евентуални престъпления, съотносими към отговорностите на МВР в изборния процес. Сигналите ще се предават в компетентните структури на ОДМВР – Пловдив.

В Министерството на вътрешните работи също ще функционира денонощно открита линия - телефон 02 90 112 98 и имейл [email protected] - за сигнали, свързани с изборни нарушения.

Осигурената допълнителна възможност е част от предприетите от МВР мерки за ефективно противодействие на престъпления против политическите права на гражданите, обезпечаването на сигурността и обществения ред при провеждането на изборите за народни представители и за членове на Европейския парламент. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
ДО     :МВР    И ОБЩИНСКА ОХРАНА  ГР.ПЛОВДИВ....

ДО :МВР И ОБЩИНСКА ОХРАНА ГР.ПЛОВДИВ....

09.05.2024 | 12:34

ВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА......ИЗБОРИТЕ ИДВАТ И СИ ОТИИВАТ НИЕ ЖИВЕЕМ ВСЕКИ ДЕН В ТОЗИ БЕЗПОРЯДЪК....

Отговори
1 0
ДО     :МВР    И ОБЩИНСКА ОХРАНА  ГР.ПЛОВДИВ....

ДО :МВР И ОБЩИНСКА ОХРАНА ГР.ПЛОВДИВ....

09.05.2024 | 12:33

такъв телефон трябва да има в интернет за всяко РПУ на кого да звънеш : за паркирана кола на тротоар за съсед който те плаши с бой и друго.... за кражба за хулигански дествия за бедстващи животни и хора.... сега те премятат от телефон на телефон................... от 27.април 2024 г на тротоара между двата входа на блок бул българия 172 - 170 стои кола с надписи "Батката " толбухинска регистрация ТХ2610АМ Мерцедес С200...със светлинен сигнал на таблото.. дойдоха патрул от 3-то РПУ установиха даже ,че е отворена лепнаха бял фиш....на 1.5.2024г нищо-................ на 7.05.24г дойдоха от общинска охрана лепнаха зелен фиш.....нищо.... днес 9.5.2024г домоуправител се е обадил в полицията чакаме?????!! колко просто е да дойде репатрака и да вземе "батката."... явно има звена които се занимават с онанизъм в тоя град в тоя квартал в тая държава......аз на теб ти на мен лисицата на опашката... и колата толбухинска регистрация 15 дена седи на удобен паркинг. а живущите - майки с колички деца слизат и заобикалят БАТКАТА........

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?