71
Следвайте ни

За 8 декември: Хайки за зелени сертификати и нарушители по кръчмите в Пловдив

viber icon

Полицията и РЗИ ще нахлуят в ресторанти и нощни заведения в Пловдив тази вечер заради студентския празник. Здравните инспектори и полицейските служители ще проверяват за наличието на зелени сертификати, тяхната автентичност и дали се спазват въведените ограничения от посетителите в затворени помещения. Съвместно с инспектори от НАП пък ще следят за недопускане на продажбата на нелегален алкохол по заведенията.  

Освен това, полицейски екипи ще има и на всеки метър по пътищата. Екипи на секторите „Пътна полиция“ и  „Специализирани полицейски сили“ ще дебнат за превишена скорост,  шофьори без книжки или такива, които управляват пияни и/или дрогирани. Обект на проверка ще е и техническата изправност на автомобилите.   

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

един шофьор

един шофьор

08.12.2021 | 12:36

Значи представителите на народа могат да влизат в народното събрание без зелен сертификат , а по кръчмите не може дее ва и тоягата.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?