71

Йордан, залял с киселина ясновидката в "Тракия", иска да се прибере вкъщи

Йордан Цветанов, залял с киселина ясновидката Тони в пловдивския квартал "Тракия", прави опит да излезе от ареста. 42-годишният мъж от Враца обжалва мярката си за неотклонение "задържане под стража" и иска по-лека такава. Районният съд ще размишлява дали да удовлетвори молбата му в петък.

Според прокуратурата, двамата съучастници планирали покушението изключително прецизно. На 14 март те се качили в джип и тръгнали от Враца за Пловдив. Престъплението било добро обмислено, с предварително подготвен маршрут.  Спрели до блока. Йордан сложил медицинска маска, бил с каскет и яке с висока яка, за да не бъде разпознат.

При влизане във входа си сложил ръкавици и калцуни. Явно знаел, че вратата на дома й не се заключва, направо влязъл в една от стаите. Ясновидката му казала "Как да ти помогна?". Той отговорил: "Аз ще ти помогна!" и я залял. След това избягал, качил се в джипа при Веселин си и тръгнали по друг маршрут за Враца.

Към момента и Веселин е в ареста. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Гери Йорданова

Гери Йорданова

24.05.2023 | 20:12

Такива ясновидци , като тази , трябва да бъдт съдени и вкарани в затвора ! Те не могат да юомогнат с нищо на нуждещият се , но им взимат парите , без да им мигне окото ! Съдите него , Йордан . Съгласна съм , но трябва да съдите и нея , която го е предизвикала !

Отговори
3 1
Направо да ги заливаме с киселина, казваш

Направо да ги заливаме с киселина, казваш

24.05.2023 | 23:30

Така ли, Гери?

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?