1939

Втори опит за старт на делото срещу Красимира, убила гаджето си с гира

Втори опит за старт на делото срещу Красимира Лалева, убила гаджето си с гира, ще направят окръжните магистрати. Разпоредителното заседание е от 14 часа утре. Причината за фалстарта на 12 януари се оказа липсващ потърпевш - доведеният баща на жертвата Божан. Според магистратите той следва да бъде призован и при желание да ангажира свой защитник. Утре Красимира отново ще бъде доведена в съдебната зала от сливенския затвор.   

Припомняме, че 36-годишната пловдивчанка и 28-годишният Божан били приятели. За определен период младежът се пренесъл да живее в апартамента й, а след това тя в неговото жилище. По-късно за няколко месеца двамата се разделили. След това отново продължили да се срещат. Красимира живяла за кратко и в манастир. Когато се прибрала, подновила срещите си с Божан 

На 20 октомври 2021 г. двамата се видели в дома на Красимира на ул. "Трети март". Божан казал, че не се чувства добре, но тя не му повярвала. Смятала, че отивал да се среща с друга жена. Той се прибрал в дома си, а тя не спряла да му звъни по телефона. На следващия ден Божан отново отишъл в апартамента й. Тя поискала да излязат навън. Младият мъж отказал, защото не се чувствал добре, но Красимира отново не му повярвала. Тя взела метална гира от терасата и с нея няколко пъти нанесла удари по главата му. Божан починал от получената тежка черепно-мозъчна травма, според заключението на съдебномедицинската експертиза. 

Пловдивчанката опитала да заличи следите от престъплението, но след като съседи започнали да звънят на вратата на жилището, се отказала. По-късно разказала за случилото се пред свидетел. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Анонимен

Анонимен

29.01.2023 | 21:43

Видимо тъпа,ако тъпотията е болест.

Отговори
1 0
Психиатъра Геро

Психиатъра Геро

29.01.2023 | 19:31

Тази жена е видимо психично болна.

Отговори
2 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?