2374

Всички училища в Пловдив с мейли за бомби, полицията на крак

След СУ "Св. Паисий Хилендарски", заплашителни мейли за бомби са получили и останалите училища в града. От полицията потвърдиха официално за заплахата:

"Еднакво по съдържание съобщение със заплаха е получено на електронните пощи на училищата в Пловдив. В част от учебните заведения е започнала евакуация по преценка на ръководствата. Предприемат се проверки от страна на полицията". 

Очаквайте подробности! 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 3 оценки
4/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
ГАГА

ГАГА

30.03.2023 | 14:03

Марица да престане да всява паника, защото ще трябва да отговаря по закона. Всички училища в Пловдив получили заплахи. А оногова веднага пробута "основна версиа" Русия да тормози Пловдив. Аман от идиоти.

Отговори
1 0
Индия

Индия

30.03.2023 | 12:36

То не само индия то и др. държави се развиват но кои са хората там които се развиват тези които нямат канализация, тези които не могат да се изхранят ли или тези които не си знаят парите, много интересно виждане от страната на малкото хора които въртят бизнеса там

Отговори
0 4
!?!?

!?!?

30.03.2023 | 12:24

Престанете да всявате паника! Четири училища, които са получили заплаха, не са ВСИЧКИ училища в Пловдив!

Отговори
7 0
Интернет

Интернет

30.03.2023 | 11:46

Аз съм един от хората които учихме без интернет, всъщтност защо са им тези компютри на училищата, интернет има масово от 20-22 години и как тогава вървяха нещата а сега не може да дишаме без интернет направо смешно, това не пиказва ли че изоставаме в умственото развитие но не го признаваме и за това и онова трябва да ровим в интернет, да ама някои го използват и за вредни за обществото неща и това показва че трябва да се намали темпото на тази цифровизация, то и с мобилните оператори 2,3,4,5 G мрежи и добре какво променя нещата оставаме най бедните в европа хора нека да мислим малко повече, нали всички искаме по спокоен и добър живит е нека си го направим

Отговори
7 3
Хмммм

Хмммм

30.03.2023 | 12:05

Всичко добре, но това с най-бедните в Европа в каква връзка? Най-бързо забогатяващите страни са внедряващите модерни технологии. Индия се развива бурно заради софтуерния подем и никой не казва, че интернет му пречи. Не е хубаво да се смесва интернет за работа с интернет за гледане на простотии.

Отговори
6 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?