Следвайте ни

Врачка на лизинг: Пловдивчанка брои $4000 срещу черна магия

viber icon

36-годишна молдовска гражданка, която живее в Пловдив, била измамена с близо 4 000 долара, превеждайки ги на московски сайт. Тя била убедена, че екстрасенси ще развалят черна магия, тегнеща над семейството й.

Жената установила контакт със сайта, откъдето ѝ предсказали, че влошената семейна среда и обтегнатите отношения със съпруга ѝ се дължат на направена черна магия. Ала я убедили, че може да получи силна енергийна подкрепа от техния екип от 48 екстрасенси, които денонощно ще се молят за нейното светло бъдеще.

В продължение на две седмици жената превеждала малки суми пари по "Изи пей" и "Уестърн юнион" до посочени контактни лица от сайта- мъже и жени, които живеели в Москва.

Едва когато общата стойност надхвърлила 4 000 долара, притеснена тя споделила опасенията си със своя съпруг. Мъжът и я убедил, че най- вероятно е станала жертва на измама и заедно подали сигнал в полицията, където е започнато досъдебно производство.

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?