46

Внучка отиде на гости у баба си в Карлово и стана страшно

Пияница се озова в ареста, след като се нахвърли на възрастна жена в Карлово. Грозните сцени се разиграли в четвъртък следобед, научи "Марица". Тогава внучка дошла на гости при баба си. Малко след това дошъл съседът, който бил пиян до козирката. Поискал пари назаем от възрастната жена – нещо, което често правел.  Тя му казала да напусне къщата, което обаче вбесило пияницата.

Докато бил на двора, а след това на улицата, започнал да я обижда на висок глас с думите „шматка“, „патка“, боклук“, като дори посегнал да я удари. Виковете му били чути, както от преминаващи наблизо граждани, така и от вуйната на момичето гостенка, която живеела в същата къща.

Тя излязла навън, за да разбере какво се случва и тъй като била с влошено здраве, поведението на напоркания съсед силно я стресирало. Последвало обаждане в полицията. На място се отзовал патрул, а униформени арестували агресивния мъж. Той бил изправен пред съда.  Там отрекъл всичко. Магистратите му наложили наказание глоба в размер на 300 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
лимбо

лимбо

03.07.2022 | 22:28

300 лв глоба в хазната бива , но защо (дявол да го вземе ) няма нищо и за потърпевшата. Постоянно се пише за дела (за доброто име и пр.) за десетки иляди.

Отговори
2 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?