Следвайте ни

Внимание: Продават фалшиви билети за рокфеста в Пловдив

viber icon

Измамници събират пари от фенове за отложения фестивал Hills Of Rock
 

Фалшиви билети за музикалния фестивал Hills Of Rock продават измамници в социалните мрежи. За това сигнализираха организаторите на форума след множество получени предупреждения от меломани.

Два месеца, след като от Fest Team обявиха, че събитието няма да може да се проведе и тази година заради световната пандемия от коронавирус, Фейсбук страницата Upcoming Music Events продължава да продава пропуски.

Създадено е и фалшиво събитие, на което са отговорили над 3000 души, информират още организаторите на Hills Of Rock. За билетите измамниците събират по между 100 и 120 лв., като за целта препращат феновете към съмнителен сайт.

Цените са същите като предварително обявените от Fest Team при обявяването на датите за 2021 г. Въпреки това е сменен именно линкът, който води до платформата за закупуване на пропуски.

“Молим да докладвате страницата и въпросното събитие, както и в никакъв случай да не извършвате покупки и да не се доверявате на информация от места, различни от настоящата официална страница, настоящото събитие, hillsofrock.com или festteam.bg.“, коментират още организаторите във Фейсбук.

Припомняме, че за 2022 г. билетите за Hills Of Rock отново ще важат без презаверка. Феновете, които искат да върнат билетите си, могат да го направят до края на месец септември.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?